Om  
Søren Andersen
Morten Bødskov

Bødskov napper Søren Andersen som særlig rådgiver

Søren Andersen er ny særlig rådgiver for erhvervsminister Morten Bødskov. Han har tidligere rådgivet S-ministre Jesper Petersen og Mogens Jensen og har derudover en fortid som pressechef for både Danske Spil og Landbrug & Fødevarer.

Søren Andersen bliver særlig rådgiver for erhvervsminister Morten Bødskov (S).
Søren Andersen bliver særlig rådgiver for erhvervsminister Morten Bødskov (S).Foto: Arthur Cammelbeeck/Altinget
Mathilde Brieghel

Erhvervsminister Morten Bødskov kan nu løfte sløret for, hvem der skal rådgive ham som spindoktor i Erhvervsministeriet.

Valget er faldet på 38-årige Søren Andersen, skriver ministeriet i en pressemeddelelse.

Søren Andersen er et kendt ansigt som S-rådgiver og har førhen været spindoktor for tidligere uddannelses- og forskningsminister Jesper Petersen, daværende Miljø- og Fødevareminister Mogens Jensen og kommunikations- og presserådgiver for europaparlamentsmedlem Christel Schaldemose. Derudover har han været pressechef for Danske Spil og Landbrug & Fødevarer. Søren Andersen er uddannet journalist.

Morten Bødskovs nye spindoktor var efter sin periode som rådgiver for miljø- og fødevareministeren involveret i sagen om de slettede sms'er i minksagen. Det kom nemlig frem, at han grundet en procedurefejl i Fødevareministeriet stadig havde sin gamle sms-korrespondance med statsministerens stabschef Martin Justesen.

Søren Andersen forlod Miljø- og Fødevareministeriet samtidig med daværende fødevareminister, Mogens Jensen, der endte med at gå af som minister som følge af minksagen.

Jeg er i dag begyndt i nyt job som særlig rådgiver for erhvervsminister @mfMorten. Det bliver godt! #dkpol









0:000:00