Børne- og Socialministeriet får ny departementschef

JOBNYT: Jens Strunge Bonde er ny departementschef i Børne- og Socialministeriet. Han kommer fra en stilling som direktør i Styrelsen for Undervisning og Kvalitet.

 Jens Strunge Bonde er ny departementschef i Børne- og Socialministeriet.
 Jens Strunge Bonde er ny departementschef i Børne- og Socialministeriet.
Katrine Falk Lønstrup

20. februar får Børne- og Socialministeriet ny departementschef. Jens Strunge Bonde er blevet udnævnt til posten og afløser dermed Henrik Lund, der har været konstitueret departementschef, siden VLAK-regeringen blev dannet i november.

Det oplyser Børne- og Socialministeriet i en pressemeddelelse.

Børne- og socialminister Mai Mercado (K) ser frem til samarbejdet med den nye departementschef:

”Jeg er sikker på, at han er den helt rigtige til at stå i spidsen for ministeriets områder og de mange vigtige opgaver, som vi står overfor. Ikke mindst vores arbejde med at skabe mere viden om, hvad der virker på socialområdet,” siger Mai Mercado i pressemeddelelsen og fortsætter:

”Jens har stærke kompetencer, når det kommer til analyse- og vidensbaseret policy-udvikling, ligesom han har demonstreret, at han er en både strategisk orienteret og driftssikker leder af politiske organisationer.”

Jens Strunge Bonde kommer fra en stilling som direktør i Styrelsen for Undervisning og Kvalitet, hvor han har været ansat siden oktober 2015. Derudover har han blandt andet tidligere været chef for Økonomi- og Koncernafdelingen i Ministeriet for Børn og Undervisning. 49-årige Jens Strunge Bonde er uddannet cand.oecon. fra Aarhus Universitet.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet oplyser, at vicedirektør Susanne S. Clausen overtager posten fra Jens Strunge Bonde, indtil der er fundet en ny direktør, der kan stå spidsen for styrelsen.

Dokumentation


Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Jens Strunge Bonde

Departementschef, Social- og Ældreministeriet
cand.oecon. (Aarhus Uni. 1994)

0:000:00