Om  
Lars Berg Dueholm

Byrådsmedlem i København skifter fra LA til Venstre

Byrådsmedlem i Københavns Borgerrepræsentation Lars Berg Dueholm har forladt Liberal Alliance til fordel for Venstre.

Nikita Selvig

Venstre i Københavns Borgerrepræsentation er blevet et medlem rigere. 38-årige Lars Berg Dueholm har nemlig besluttet at forlade Liberal Alliance til fordel for Venstre. Det skriver det nye V-medlem på sin hjemmeside.

“Jeg har i dag meddelt Liberal Alliances lokalforening i København, at jeg ønsker at melde mig ud af partiet. Beslutningen har været svær. Men jeg føler ikke længere, at jeg politisk eller partimæssigt har hjemme i partiet. Liberal Alliance er i dag på begge punkter et helt andet parti end det, jeg i 2010 meldte mig ind i. Særligt i forhold til det internationale udsyn har partiet rykket sig markant," skriver Dueholm på hjemmesiden og fortsætter:

"Derudover er rollen som ideologisk protest-parti ikke blevet afløst af en lidt mere resultatorienteret tilgang. Så der er forskellene bare blevet for store. Jeg ønsker dog ikke at smække med døren eller skyde på nogen. Det er blot sådan, tingene har udviklet sig, og derfor har jeg meldt mig ind i Venstre.”

Lars Berg Dueholm har tidligere været medlem af Venstre i 18 år, men skiftede i 2010 til Liberal Alliance netop på grund af partiets daværende internationale udsyn.

Lars Berg Dueholms beslutning betyder, at Heidi Wang er eneste tilbageværende LA-medlem i Københavns Borgerrepræsentation. Hun vikarierer for Lilian Parker, som er på orlov. 

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Lars Berg Dueholm

Fhv. medlem (V), Københavns Borgerrepræsentation, advokat (L)
cand.jur. (Københavns Uni. 2002)

0:000:00