Om  
Jens Jonatan Steen

Cevea-grundlægger ny chefredaktør for Pio

Debattør og grundlægger af tænketanken Cevea Jens Jonatan Steen bliver ny chefredaktør for den socialdemokratiske netavis Pio.
Anne Justesen

Netavisen Pio har fået ny chefredaktør.

Fremover bliver det Jens Jonatan Steen, der skal stå i spidsen for den socialdemokratiske netavis. 

"Det bliver enormt spændende at kaste sig ind i kampen om ideerne hos Pio. Jeg har brugt det sidste årti på at diskutere fornyelse af både socialdemokrati og venstrefløj, hvorfor jeg ser frem til de nye udfordringer med at styrke en politisk netavis. Krigen er grundlæggende den samme, men slaget kommer for mig til at stå nogle nye steder," siger han i et interview på Piopio.dk.  

Han bliver den tredje chefredaktør i netavisens korte levetid, hvor han erstatter Kathrine Alexandrowiz (S), der i november sidste år efterfulgte Peter Hummelgaard Thomsen (S). Kathrine Alexandrowiz forlod dog allerede i december netavisen for at blive kampagnekonsulent hos LO. 

Jens Jonatan Steen var i 2008 med til at stifte centrum-venstre tænketanken Cevea. Han var direktør for tænketanken frem til 2011. Herefter blev han analysechef, men i oktober 2014 meddelte han, at han ville stoppe helt i Cevea. 

Han er uddannet cand.scient.adm. fra Roskilde Universitet. Han har tidligere arbejdet som fuldmægtig i Kulturministeriet, været ansat hos HK, skrevet som freelancer for Økonomisk Ugebrev, været pressemedarbejder for Mellemfolkeligt Samvirke og haft en række studenterstillinger hos Socialdemokraterne.

Jens Jonatan Steen er tiltrådt som chefredaktør fra dags dato, 3. marts. 
Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Jens Jonatan Steen

Chef for Politik og Udvikling, Socialdemokratiet
cand.scient.adm. (Roskilde Uni. 2008)