Dagens podcast: Hvad er læren af Irakkrigen?

AJOUR: Tirsdag kom den længe ventede udredning om dansk deltagelse i internationale krige siden Kosovokrigen i 1993. Hvad blev vi egentlig klogere på?

Abonner via iTunes her | Find os i Spotify her | RSS-feed her

Hvad vidste daværende statsminister Anders Fogh Rasmussen (V) i 2002 og 2003 om Iraks masseødelæggelsesvåben og om USA's planer om en invasion? Og hvad fortalte han til Folketinget?

Debatten fyldte godt op i sendeminutterne og i aviserne i nullerne, og den kom op igen, da den længe ventede udredning forestået af lektor og dr.phil. i historie Rasmus Mariager og statskundskabsprofessor Anders Wivel blev præsenteret tirsdag i denne uge.

Hvad var nyt? Hvad er perspektiverne for fremtiden, og mangler Anders Fogh Rasmussen at tage ansvar for dengang? Lyt med i denne særlige udgave af Ajour.

Vært Esben Schjørring har Altingets chefredaktør, Jakob Nielsen, i Ajour-studiet. 

Abonner via iTunes her | Find os i Spotify her | RSS-feed her

Tema: Altinget: ajour

Forrige artikel Dagens podcast: Bliver det hele en dans på roser for Nordmakedonien nu? Dagens podcast: Bliver det hele en dans på roser for Nordmakedonien nu? Næste artikel Dagens podcast: Ulighed i sundhed udfordrer Løkkes sundhedsreform Dagens podcast: Ulighed i sundhed udfordrer Løkkes sundhedsreform