Om  
Thomas Schjødt
Dan Jørgensen

Dan Jørgensen får ny særlig rådgiver

Det bliver Thomas Schjødt, der fremover skal rådgive minister for udviklingssamarbejde og global klimapolitik Dan Jørgensen. Han har tidligere været rådgiver for boligminister Christian Rabjerg Madsen.

Dan Jørgensen (S) får Thomas Schjødt som ny særlig rådgiver.
Dan Jørgensen (S) får Thomas Schjødt som ny særlig rådgiver.Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Thomas Schjødt tiltræder i dag som ny særlig rådgiver for minister for udviklingssamarbejde og global klimapolitik Dan Jørgensen (S).

Det oplyser ministeriet i en pressemeddelelse.

Det er ikke en ny rolle for Thomas Schjødt, der i maj 2022 blev udpeget som særlig rådgiver for daværende indenrigs- og boligminister Christian Rabjerg Madsen (S). Han har desuden haft et barselsvikariat som særlig rådgiver for tidligere udviklingsminister Flemming Møller Mortensen (S).

”Jeg kender ham som en engageret og dygtig medarbejder med stor politisk erfaring i bagagen, og det er klart en gevinst i det vigtige arbejde, vi har foran os. Vi har i regeringen skabt en ny stærk kobling mellem udviklingspolitikken og opgaven med at styrke Danmarks globale stemme inden for klimapolitik. Det kræver nytænkning og tæt samarbejde, som Thomas kan hjælpe med,” udtaler Dan Jørgensen i pressemeddelelsen.

Thomas Schjødt er uddannet cand.scient.pol fra Københavns Universitet i 2016. Han har – udover sin erfaring som særlig rådgiver – arbejdet med politisk rådgivning af Socialdemokratiet som både presse- og kommunikationskonsulent, politisk rådgiver og souschef.

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024