Om  
Kasper Hjulmand

DBU forlænger med Hjulmand frem til VM i 2026

DBU har forlænget med landstræner Kasper Hjulmand oven på "fantastiske præstationer". Hjulmands nye kontrakt løber til og med VM i 2026. 

Herrelandsholdet i fodbold har haft udsolgt til ti landskampe i Parken i træk under Hjulmands ledelse. 
Herrelandsholdet i fodbold har haft udsolgt til ti landskampe i Parken i træk under Hjulmands ledelse. Foto: Arthur Cammelbeeck/Altinget
Simon Solkær Lassen

Kasper Hjulmand udtager landsholdstruppen til den kommende samling i dag klokken 15, men inden udtagelsen kunne DBU meddele glædelige nyheder. 

DBU har forlænget med landstræner Kasper Hjulmand, så hans kontrakt løber til og med VM i 2026, som bliver afholdt i USA, Mexico og Canada. DBU's fodbolddirektør, Peter Møller, er meget glad for forlængelsen.

"Kasper har sammen med spillerne og staben gjort det fantastisk og har skabt store sportslige resultater med blandt andet EM-semifinalen og en suveræn VM-kvalifikation. Derudover optræder landsholdet imødekommende og i øjenhøjde med danskerne, her spiller Hjulmand en central rolle."

Siden Danmarks exit i gruppespillet ved VM i Qatar har Hjulmand ifølge bold.dk blandt andet været sat i forbindelse med det ledige trænersæde i Ajax, men DBU og Hjulmand afviser altså rygterne ved at skrive under på en ny kontrakt. 

”Det har været en kæmpe fornøjelse at arbejde med de her spillere de seneste tre år og opleve udviklingen og det bånd, der er blevet skabt mellem dem og de danske fans," siger Hjulmand ifølge en pressemeddelse fra DBU.

Kasper Hjulmand tog over for Åge Hareide i 2020, og siden da er han noteret for 23 sejre, tre uafgjorte og 12 nederlag i 38 kampe. 

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Kasper Hjulmand

Landstræner, Danmarks herrelandshold i fodbold
UEFA Pro-træner

0:000:00