Deadline-vært forlader DR

JOBSKIFTE: Deadlineværten Sigge Winther stopper hos DR for at blive afdelingschef i Djøf.

Sigge Winther Nielsen stopper som vært på Deadline.

I stedet har han fået nyt job som afdelingschef i Djøf for politik, presse og public affairs.

Det oplyser han på LinkedIn:

Sigge Winther blev tv-vært på DR2 1. august 2016, efter at han i flere år var ansat som politisk analytiker hos Politiken. 

Inden sin karriere i medieverdenen var Sigge Winther embedsmand i Finansministeriet, ligesom han har været gæsteforsker på University of California, Berkeley og Columbia University, New York.

Derudover har han skrevet flere bøger og internationale videnskabelige artikler om vælgeradfærd, politisk psykologi og markedsgørelse af dansk demokrati. Han er uddannet cand.scient.pol. og ph.d. fra Institut for Statskundskab på Københavns Universitet.

Jobskiftet falder sammen med en større fyringsrunde og omfattende forandringer i DR, der som følge af det nye medieforlig skærer ned med 20 procent. 

Forrige artikel Folketinget vil halvere antallet af statslige velfærdspuljer Folketinget vil halvere antallet af statslige velfærdspuljer Næste artikel Prøv quizzen: Har du fulgt med? Prøv quizzen: Har du fulgt med?
Interview med Bo Lidegaard: Kauffmanns linje har holdt siden 1940'erne, men blev brudt i april

Interview med Bo Lidegaard: Kauffmanns linje har holdt siden 1940'erne, men blev brudt i april

FIK DU LÆST: Den danske diplomat i USA, Henrik Kauffmann, forhandlede på egen hånd uden mandat fra København, da den danske regering var kontrolleret af den tyske besættelsesmagt. Han lagde grunden til den relation mellem USA, Danmark og Grønland, som blev ændret i foråret i år. Det fortæller historiker Bo Lidegaard i dette interview i anledning af sin bog om Kauffmann, som nu også portrætteres i en ny film.