Om  
Jens Otto Størup

DGI henter ny administrerende direktør i Skatteministeriet

Jens Otto Størup er ansat som administrerende direktør i DGI fra 1. juli. 

Claudia Steenhard

Jens Otto Størup siger farvel til Motorstyrelsen i Skatteministeriet, for at overtage rollen som administrerende direktør for DGI. 

Det skriver DGI i en pressemeddelelse

"Jeg er stolt over, at Jens Otto Størup har valgt DGI til. Han er den helt rigtige til at stå i spidsen for et endnu tættere samarbejde mellem DGI’s landskontor og vores 14 landsdelsforeninger med det formål at styrke idrættens og foreningslivets rolle i samfundet," udtaler formand Charlotte Bach Thomassen. Hun fortsætter:

"Samtidig har Jens Otto Størup gedigen ledelseserfaring fra flere organisationer, hvor lokale, regionale og nationale perspektiver på potentialer og udfordringer skal spille sammen. Jeg er sikker på, at hans erfaringer vil vise sig værdifulde i idrættens verden."

Jens Otto Størup kommer fra en stilling som direktør i Motorstyrelsen, som er en del af Skatteministeriet. Han udtrykker sin begejstring: 

"Jeg glæder mig til at arbejde for en rigtig god sag, blive en del af DGI´s organisation, møde nye kollegaer og møde de mange frivillige kræfter. Idræt har altid været en vigtig del af mit liv. Jeg har set, hvordan foreninger bygger bro og binder os sammen som samfund på tværs af land og by og på tværs af generationer. De værdier vil jeg bruge mine erfaringer til at arbejde for."

Jens Otto Størup begynder i stillingen 1. juli 2020.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Jens Otto Størup

Adm. direktør, DGI
cand.oecon (Aalborg Uni. 1993)

0:000:00