DHL Stafetten er aflyst i år

AFLYST: Da landet stadig vil være ramt af coronavirus hen over sommeren, vil det ikke være ansvarligt at afholde et arrangement som DHL Stafetten. Derfor aflyses det i år, meddeler arrangørerne.

Der bliver ikke nogen 2020-udgave af det velbesøgte motionsløb for virksomheder DHL Stafetten, da smitterisikoen fra coronavirussen stadig vil være alt for stor hen over sommeren.

Det skriver arrangørerne og DHL i en fælles pressemeddelelse.

DHL Stafetten afholdes hvert år fem steder i landet. Blandt andet i Aarhus, hvor løbeklubben Aarhus Motion står for arrangementet.

"Helbredet for vores frivillige og deltagerne kommer i absolut første række, og vi har selvfølgelig stor respekt og forståelse for beslutningen, som vi bakker 100 procent op om. Som situationen er lige nu, så vil det ikke give mening at afvikle årets stafet, og vores tanker går til alle deltagerne, byen, virksomhederne, leverandørerne og alle de frivillige fra mere end 75 foreninger, som er med til at generere penge til deres klubber,” siger Carsten Brandt, der er formand for Aarhus Motion.

Udover Aarhus lægger Aalborg, Odense, Sønderjylland og København asfalt til motionsløbet, der sidste år trak over 200.000 løbere af huse.

Sidstnævnte er den største afdeling og samlede sidste år 125.000 deltagere fordelt over fem dage i Fælledparken.

Forrige artikel Dagens overblik: Staten vil granske muligt dansk våbensalg til krigsførelse i Yemen Dagens overblik: Staten vil granske muligt dansk våbensalg til krigsførelse i Yemen Næste artikel Regeringen: Danskerne skal sortere deres affald langt mere Regeringen: Danskerne skal sortere deres affald langt mere