Om  
Rasmus Grue Christensen
Louise Holck

Dignity får ny direktør fra Dansk Blindesamfund

Rasmus Grue Christensen overtager posten som direktør i Dignity 1. august. 

Claudia Steenhard

Karin Verland annoncerede sin afgang som direktør i Dignity i januar og nu er hendes afløser fundet. Det skriver Dignity i en pressemeddelelse. 

Det bliver 40-årige Rasmus Grue Christensen, der skal være direktør for Dignity – Dansk Institut mod Tortur. 

Rasmus Grue Christensen er tidligere diplomat i Udenrigsministeriet, hvor han blandt andet har været souschef på den danske repræsentation i de palæstinensiske områder. Han har desuden før i tiden været sekretariatschef for Radikale Venstre og direktør for Tænketanken Mandag Morgen. 

Endvidere har Rasmus Grue Christensen rig erfaring fra ngo-sektoren, hvor han har været øverste chef i Røde Kors og senest direktør i Dansk Blindesamfund. 

"Jeg glæder mig til at blive en del af Dignity. Det er en fantastisk menneskerettighedsorganisation, der forener forskningsbaseret viden og handlekraft i kampen mod tortur og organiseret vold," siger Rasmus Grue Christensen og fortsætter:

"Jeg har stor respekt for Dignitys arbejde og går derfor også til denne væsentlige opgave med åbenhed og ydmyghed."

Bestyrelsesformand for Dignity, Louise Holck, fortæller, at bestyrelsen var enig om at vælge Rasmus Grue Christensen i blandt et stærkt ansøgerfelt:

"Med Rasmus har vi fundet en skarp og visionær direktør, som jeg er sikker på, vil kunne styrke organisationen yderligere - til gavn for de millioner af mennesker, der dagligt lever med enten traumerne efter tortur, eller i risiko for at blive udsat for tortur eller anden organiseret vold," udtaler Louise Holck.

Rasmus Grue Christensen har en kandidatgrad i økonomi og filosofi fra CBS og en mastergrad i international politik fra London School of Economics.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Rasmus Grue Christensen

Direktør, Dignity
cand.merc. i økonomi og filosofi (CBS), master i international politik (LSE)

Louise Holck

Direktør, Institut for Menneskerettigheder, formand for ENNHRI, i bestyrelsen for Dignity
cand.jur. (Københavns Uni. 1990), journalistisk tillægsuddannelse (DJH 1992), MPA (CBS 1999), Bestyrelsesuddannelsen CBS Executive Fonden

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024