Om  
Kristian Nysom Lassen

Djøf Studerende får ny formand

Kristian Nysom Lassen er valgt som ny formand for Djøf Studerende. Han vil i sin formandsperiodesærligt fokusere på studerendes trivsel. 

 

Kristian Tolbøll

25-årige Kristian Nysom Lassen kommer til at stå i spidsen for 22.000 medlemmer af Djøf Studerende. Han er nemlig blevet valgt som ny formand for foreningen. 

Det skriver Djøf Studerende i en pressemeddelelse. 

Kristian Nysom Lassen studerer Innovation og Digitalisering på Aalborg Universitet, som han påbegyndte i 2017. Han har været en del af bestyrelsen hos Djøf Studerende siden november 2018.

Som nyvalgt formand ønsker Kristian Nysom Lassen at sætte fokus på de studerendes trivsel, hvor stress og mistrivsel særligt vil sættes under lup.

"Der skal være ordentlige rammer for undervisningen. Men det er også vigtigt, at vi som studerende engagerer os i studierne og hinanden. Stærke fællesskaber er den bedste vej til et godt og udbytterigt studieliv. Og det er noget af det, Djøf Studerende fortsat vil have fokus på at udvikle," siger Kristian Nysom Lassen ifølge pressemeddelelsen.

Kristian Nysom Lassen afløser Lea Backes på formandsposten. Lea Backes har afsluttet sine studier og er nu kommet i arbejde, hvorfor hun fratræder på posten. 

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Kristian Nysom Lassen

Formand, Djøf Studerende
Studerende (Aalborg Uni.)

0:000:00