Om  
Flemming Jensen

DSB ansætter ny driftsdirektør

Per Schrøder er ansat som ny driftsdirektør hos DSB senest ved udgangen af februar 2018.

Kristian Tolbøll

DSB har udpeget Per Schrøder som kommende driftsdirektør hos den selvstændige offentlige virksomhed. Han kommer senest fra en stilling som ”fleet director” i Thomas Cook Airlines.

Det skriver DSB i en pressemeddelelse. 

”Jeg er meget tilfreds med, at det er lykkedes os at tiltrække Per Schrøder som ny driftsdirektør for DSB. Per er uhyre kompetent og har mange års erfaring med komplekse driftsopgaver og punktlighed. Kompetencer, der matcher de driftsopgaver, vi har i DSB,” siger DSB’s administrerende direktør Flemming Jensen ifølge pressemeddelelsen. 

60-årige Per Schrøder skal senest stå i spidsen for driften af de danske statsbaner til februar 2018.

Han er uddannet jagerpilot og har tidligere i karrieren gennem en lang årrække været ansat i SAS, hvor han senest var ansat som stedfortrædende driftsdirektør.

”Jeg forventer en opgave i DSB, der er lige så kompliceret og udfordrende, som den er spændende. Heldigvis ved jeg, at der allerede er en masse kompetente mennesker i virksomheden, som jeg skal møde udfordringerne sammen med. Jeg har været utrolig glad for at være i Thomas Cook Airlines, så det er ikke et fravalg af Thomas Cook Airlines, men et tilvalg af DSB,” siger Per Schrøder ifølge pressemeddelelsen.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Flemming Jensen

Administrerende direktør, DSB
Pilot (Det Danske Flyvevåben 1978)









0:000:00