Om  
Erik Østergaard

DTL's direktør modtager fornem østrigsk fortjenstorden

Erik Østergaard, DTL's administrerende direktør, er blevet tildelt Østrigs fortjenstorden i guld. Han er i forvejen indehaver af Dannebrogordenens Ridderkors af 1. grad.

Julie Rind Rasmussen

DTL's administrerende direktør, Erik Østergaard, modtager den østrigske fortjenstorden af guld, der modsvarer Dannebrogordenens Ridderkors af 1. grad.

Det skriver DTL i en pressemeddelelse.

Fortjenstordenen til Republikken Østrig er den vigtigste og fornemste statslige anerkendelse, der tildeles i Østrig, og er kun blevet uddelt til cirka 200 personer siden 1955, heraf har kun få udlændinge modtaget ordenen.

Erik Østergaard, der i forvejen er indehaver af Dannebrogordenens Ridderkors af 1. grad, modtager prisen for sit mangeårige arbejde med at skabe samarbejde mellem Østrig og Danmark.

"Østrig sætter stor pris på Deres værdifulde støtte og Deres vilje til at række ud, bygge bro og styrke relationerne mellem vores to lande, der kan fremme vores samarbejde," udtalte Østrigs Ambassadør i Danmark, Dr. Maria Rotheiser-Scotti, ved en privat ceremoni i ambassadørens residens 29. januar, hvor ordenen blev overrakt.

I sin tale nævnte hun også Erik Østergaards arbejde med at skabe effektive transport- og logistiksystemer, der er så afgørende for et stadigt større og varigt samarbejde.

"Jeg er både beæret, glad og stolt over den opmærksomhed, der er blevet tildelt mig fra østrigsk side, og glad for at kunne bidrage til fremme af de dansk-østrigske relationer," udtalte Erik Østergaard ved overrækkelsen.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Erik Østergaard

Adm. direktør, DTL Danske Vognmænd
civiløkonom, MBA (GSB Chicago)

0:000:00