Ehrenreich stopper på Kristeligt Dagblad

AFSKED: Efter godt ni år som medredaktør på Kristeligt Dagblad har Michael Ehrenreich besluttet at fratræde sin stilling.
Foto: Kristeligt Dagblad
Redaktionen
Fakta
Michael Ehrenreich
Født 1954, Gentofte

Journalist fra Danmarks Journalisthøjskole 1978.

Praktikplads ved Fyens Stiftstidende, senere Christiansborg-reporter samme sted.

1982-2003 ansat ved Berlingske Tidende, blandt andet som korrespondent i hhv. London og Washington. Redaktionschef for udlandsredaktionen 1993. Medlem af chefredaktionen og lederskribent 1997.

Medredaktør, Kristeligt Dagblad 2003.

Medredaktør Michael Ehrenreich har besluttet at fratræde sin stilling som medredaktør på Kristeligt Dagblad.
 
Det fremgår af Kristeligt Dagblads egen hjemmeside. 
 
Ansvarshavende chefredaktør og adm. direktør Erik Bjerager udtrykker forståelse for beslutningen og fremhæver medredaktørens store indsats siden ansættelsen i 2003:

"Han har bidraget til avisens fremgang på et svært avismarked. Kristeligt Dagblad har ikke mindst nydt godt af Michaels internationale udsyn og store engagement i avisen, som han har været med til at udbrede, blandt andet med sine mange tv-optrædener,” siger Erik Bjerager.

Michael Ehrenreich begrunder sin beslutning med, at han - efter at have beskæftiget sig med avisledelse i næsten tyve år - gerne vil have mulighed for at prøve noget andet, mens tid er:

"Jeg tror, at der kommer til at ske store ændringer i avisbranchen i de kommende år, og derfor er tidspunktet det rigtige. I en tid, hvor dagbladene har tilbagegang og af mange dømmes ude, har det været et privilegium at være med til at lede en avis, som er gået imod strømmen."

Michael Ehrenreich forlader Kristeligt Dagblad med udgangen af denne måned, men vil fortsat skrive i avisen.
Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Michael Ehrenreich

Fhv. hofmarskal og chefredaktør, kammerherre
journalist (DJH 1979)

Erik Bjerager

Journalist, formand for Fonden Den Hageske Stiftelse, næstformand, Nivaagaards Malerisamling, bestyrelsesmedlem i DR, næstformand, den norsk-svenske mediekoncern Mentor Medier.
journalist (Danmarks Journalisthøjskole 1983)

0:000:00