Ellemann skal opereres og er sygemeldt i to uger

VIKAR: Venstres formand Jakob Ellemann-Jensen skal opereres for to diskusprolapser. Derfor sygemelder han sig frem til Venstres landsmøde, mens Inger Støjberg (V) overtager den daglige drift på Christiansborg.

Venstres formand Jakob Ellemann-Jensen er væk fra Christiansborg frem til Venstres landsmøde.

Partiformanden skal onsdag opereres for to diskusprolapser i nakken, og derefter skal han holde sig i ro indtil partiet skal samles i Herning 3. oktober.

I mellemtiden vil Venstres næstformand Inger Støjberg overtage den daglige styring af partiets arbejde i Folketinget i samarbejde med resten af partiledelsen.

Det oplyser Ellemann selv på Facebook.

"Det er en standardoperation, men alligevel en smule omfattende. Derfor bliver jeg nødt til at holde mig i ro i hvert fald frem til Venstres Landsmøde den 3. oktober. Det er voldsomt irriterende, da den nye politiske sæson lige er gået i gang, men jeg har i nogen tid døjet med stærke smerter på grund af prolapserne, og det går ikke i længden," skriver han.

Mens Ellemann holder sig i ro, kan han mandag fejre etårsjubilæum som Venstres formand.

I morgen tidlig skal jeg opereres for to diskusprolapser i nakken. Det er en standardoperation, men alligevel en smule...

Slået op af Jakob Ellemann-JensenTirsdag den 15. september 2020

 

Forrige artikel Byrådsmedlem afgået ved døden Næste artikel Få overblikket: Sådan vandrer smitten gennem Danmark Få overblikket: Sådan vandrer smitten gennem Danmark