Om  
Mette Thorn

Erfaren kommunikationschef skifter fra ministeriekarriere til Sikkerhedsstyrelsen

Efter over et årti på ministeriegangene tager pressechef Mette Thorn for alvor afsked med Slotholmen og træder til som ny kommunikationschef i Sikkerhedsstyrelsen.

Ghita Nidam Møller

Slotsholmen har været centrum for Mette Thorn gennem 16 år med arbejde for 13 ministre i fire forskellige ministerier. Nu er det tid til nye udfordringer.

Det sker 6. september, når Mette Thorn forlader ministeriehovedstaden og slår hul på et nyt karrierekapitel i en ny stilling som kommunikationschef i Sikkerhedsstyrelsen i Esbjerg. Det oplyser Sikkerhedsstyrelsen i en pressemeddelelse

Mette Thorn træder til som ny pressedirigent med erfaring fra sin nylige afsked med ti år som kommunikationschef i Miljø- og Fødevareministeriet samt et efterfølgende sidste smut i ministeriemanegen i Sundheds- og Ældreministeriet for at hjælpe med håndteringen af kommunikationen omkring covid-19.

Nu ser hun frem til at kaste sig over arbejdet i Sikkerhedsstyrelsen og dermed en mindre organisation, hvor hun er tættere på de enkelte fagområder. Her bliver hendes fokus den digitale udvikling, som organisationen har været igennem.

Til det kan Mette Thorn derudover trække på sit tidligere arbejdet som presse-og kommunikationschef i Skatteministeriet og som som presserådgiver for ministre som Troels Lund Poulsen, Karen Ellemann, Eva Kjer Hansen og Mariann Fischer Boel i henholdsvis Miljøministeriet og Fødevareministeriet. 

Mette Thorn kan desuden bidrage med sine erfaringer fra sin tid i Landbrugsraadet samt en række journalistiske stillinger.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Mette Thorn

Presse- og kommunikationschef, Ældreministeriet
Master i Professionel Kommunikation (Roskilde Universitet, 2022), journalist (DJH, 1997)

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024