Erhvervsstyrelsen henter ny direktør i egne rækker

JOBNYT: Katrine Winding bliver ny direktør for Erhvervsstyrelsen. Hun er allerede velkendt i styrelsen, da hun har været vicedirektør siden 2014. 

Erhvervsminister Brian Mikkelsen har udpeget Katrine Winding som ny direktør for Erhvervsstyrelsen fra 1. november. 

Hun afløser dermed Betina Hagerup, der har været direktør siden 2012. 

Det skriver Erhvervsministeriet i en pressemeddelse. 

Valget skyldes erfaring
Katrine Winding er allerede velkendt i styrelsen, da hun har været ansat som vicedirektør siden 2014. Desuden har hun ledelseserfaring fra Erhvervsministeriets departement. 

Derudover har hun fungeret som konstitueret direktør for Erhvervsstyrelsen, siden Betina Hagerup annoncerede sit jobskifte i starten af september.

Det er netop Katrine Windings erfaring, som Brian Mikkelsen begrunder valget af hende med:

”Det glæder mig meget, at Katrine Winding har sagt ja til at tiltræde stillingen som direktør for Erhvervsstyrelsen. Med hendes solide baggrund og ledererfaring er jeg overbevist om, at hun er den rette person til at videreføre og udvikle Erhvervsstyrelsens vigtige arbejde," siger Brian Mikkelsen i pressemeddelsen.  

Også Katrine Winding glæder sig til, at tiltræde stillingen:

”Det bliver uden tvivl en spændende og udfordrende tid, jeg kan se frem til, men jeg føler mig godt rustet og er sikker på, at vi ved fælles styrket indsats kan imødegå de fremtidige udfordringer til gavn for dansk erhvervsliv," siger Katrine Winding i en pressemeddelse.

Forrige artikel Minister lun på at bevare elevtelefon Minister lun på at bevare elevtelefon Næste artikel DF er klar til at annullere Grønlands selvstyre DF er klar til at annullere Grønlands selvstyre