Om  
Susanne B. Pedersen

Femern-tunnelen får ny CSR-chef

Susanne B. Pedersen tiltrådte 1. juni som ny CSR-chef hos Femern-tunnelen. 

Kanishka Dastageer

Femern A/S har fået ny CSR-chef, og valget er faldet på Susanne B. Pedersen. Hun får ansvaret for at forankre CSR i danmarkshistoriens største anlægsprojekt. 

Det skriver selskabet i en pressemeddelelse. 

Kontraktdirektør Jens Ole Kaslund har glædet sig til at få Susanne B. Pedersen ombord. 

"Vi er netop gået ind i anlægsfasen, og vi har et stærkt fokus på overvågning, kontrol og monitorering af implementeringen af de høje CSR-krav, vi har stillet til entreprenørerne i anlægskontrakterne. Det gælder både hensyn til miljø, klima og lokalsamfund samt ikke mindst fremme af sikkerhed og sundhed på byggepladserne, ordentlige løn- og arbejdsvilkår, gode boligforhold samt ansættelse af elever og lærlinge," siger han.

Den nye CSR-chef har ligeledes set frem til at starte i sin nye stilling. 

"Femern A/S er ambitiøs på CSR-området, og som i alle mega-projekter kan der selvfølgelig opstå ting, der skal tages hånd om i samarbejde og dialog med entreprenører, lokalsamfund og arbejdsmarkedsorganisationerne," siger hun. 

Den 49-årige Susanne B. Pedersen er uddannet cand.scient.pol. fra Københavns Universitet i 2003. Hun har tidligere beskæftiget sig med CSR, siden 2004 hos virksomheder som Pandora, Zebra og ATP. Indtil ansættelsen hos Femern A/S har hun fungeret som selvstændig konsulent. 

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Susanne B. Pedersen

CSR-chef, Femern A/S
cand.scient.pol. (Københavns Uni. 2003)

0:000:00