Om  
Olena Sotnyk
Anders Fogh Rasmussen

Fhv. ukrainsk parlamentsmedlem står i spidsen for Anders Foghs nye rådgivningskontor i Kyiv

Tidligere statsminister Anders Fogh Rasmussen udvider sit rådgivningsfirma, Rasmussen Global, med et nyt rådgivningskontor i Kyiv. Det skal ledes af forhenværende parlamentsmedlem Olena Sotnyk. 

Det bliver Olena Sotnyk, tidligere ukrainsk parlamentsmedlem for det konservative og kristen-demokratiske parti Samopomich, der skal stå i spidsen for Rasmussen Globals nye ukrainske rådgivningskontor.

Det skriver Rasmussen Global i en pressemeddelelse.

Den nye rådgivningsservice skal hjælpe internationale virksomheder med at forstå situationen i Ukraine og investere i genopbygningen af Ukraine.

Olena Sotnyk skal lede rådgivningens fysiske kontor i Kyiv, men derudover er også Anders Fogh Rasmussen selv en del af rådgivningen. Olena Sotnyk var parlamentsmedlem fra 2014 til 2019, hvor hun blandt andet beskæftigede sig med europæisk integration, EU-lov og menneskerettigheder.

Fra 2015 var hun en del af den parlamentariske delegation i Europarådet, hvor hun var formand for Europarådets Committee on Legal Affairs and Human Rights samt næstformand for den liberale gruppe i Europarådet. 

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Olena Sotnyk

Rådgiver, Rasmussen Global, fhv. ukrainsk parlamentsmedlem

Anders Fogh Rasmussen

Formand og stifter, Rasmussen Global og Alliance of Democracies Foundation, seniorrådgiver, Citigroup, fhv. generalsekretær, Nato, fhv. statsminister (V), partiformand & MF
cand.oecon. (Aarhus Uni. 1978)

0:000:00