Om  
Stine Luise Goll
Ulrik Nødgaard

Finans Danmark vælger ny kommunikationsdirektør efter Perrin

Finans Danmark forfremmer den nuværende kommunikations- og pressechef til kommunikationsdirektør. Hun afløser Nina Munch-Perrin.

Christoffer Miguel Frendesen

Den nuværende kommunikations- og pressechef i Finans Danmark, Stine Luise Goll, stiger i graderne og indtager fra 5. november en ny position som kommunikationsdirektør. Det oplyser Finans Danmark i en pressemeddelelse.

Stine Luise Goll, der er cand.scient.pol., har en fortid som politisk rådgiver for LO og har været ansat i Finans Danmark siden 2016. Den nye kommunikationsdirektør overtager tøjlerne i en tumultarisk tid for finansverdenen.

Den administrerende direktør i Finans Danmark, Ulrik Nødgaard, erkender, at organisationen har masser af opgaver at tage fat på med de seneste måneders sager om hvidvaskning, som har skadet tilliden til branchen.

"Det er næppe en underdrivelse at sige, at sektoren står i en svær tid. Stine er velbevandret i det finansielle område, og hun er den rette til at sikre organisationens strategi, så vi kan arbejde på at forbedre branchens relation til samfundet og styrke den offentlige tillid til sektoren," siger Ulrik Nødgaard.

Forhåbningen er ifølge pressemeddelelsen, at Stine Luise Goll kan være med til at styrke ledelsen, som hun har gjort det som leder for kommunikation- og presseafdelingen.

"De kompetencer og den energi, Stine besidder, bruger vi nu til at styrke vores arbejde ved at bringe hende ind i organisationens ledelse," forklarer Ulrik Nødgaard.

Personligt er Stine Luise Goll beæret over sin nye stilling og ser frem til at finde holdbare løsninger for fremtidens finanssektor:

"Vi har brug for stærke finansielle institutioner, som kan bidrage til et solidt fundament for vækst, udvikling og muligheder for både staten, virksomheden og den enkelte familie. Det er i dialog med andre aktører i samfundet, at vi finder de bedste og mest holdbare løsninger – og det ser jeg frem til at bidrage til," udtaler Stine Luise Goll.

Den tidligere kommunikationsdirektør Nina Munch-Perrin stoppede, efter hun fik nyt job i DR som vært på TV-avisen. Stine Luise Goll har før været kommunikationskonsulent og politisk rådgiver for formanden i LO.

I 2016 blev hun ansat som pressechef i Finans Danmark, og i 2017 fik hun titlen kommunikations- og pressechef.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Stine Luise Goll

PA- og kommunikationsdirektør, Finans Danmark, bestyrelsesmedlem, Fonden for Entreprenørskab
cand.scient.pol. (Københavns Uni. 2010)

Ulrik Nødgaard

Adm. direktør, Finans Danmark
cand.oecon. (Aarhus Uni. og University of Warwick, England 1996)

0:000:00