Fire medier vandt guld i Årets Avisside

MEDIEPRISER: Der var guld til JydskeVestkysten, Kristeligt Dagblad, Berlingske og Politiken, da Årets Avisside i går blev kåret.

Fire avissider blev hædret med guld, da Danske Medier torsdag kårede vinderen af Årets Avisside 2016. 

Kristeligt Dagblad fik guld i kategorien feature for artiklen ”Trolden ind i kirken”. JydskeVestkysten fik også guld i samme kategori for en artikel om anoreksi, mens Berlingske blev belønnet med guld i åben klasse for en forside med den amerikanske præsident Donald Trump. Det sidste guld gik til Politiken for et initiativ med 28 tegninger om Europa fra 28 lande. 

Følgende medier fik sølv: Politiken, Jyllands-Posten, Weekendavisen og Ekstra Bladet. Ekstra Bladet fik to gange sølv. 

Der var hædrende omtale til Flensborg Avis, Kristeligt Dagblad, Politiken, Jyllands-Posten, Information, Ekstra Bladet, Berlingske og JydskeVestkysten. 

Forrige artikel TV 2 får ansvaret for regionale nyheder fra Borgen Næste artikel Private mediers formand: Kynisk misinformation skader demokratiet
Kjærsgaards og Thulesens forhold er blevet anstrengt

Kjærsgaards og Thulesens forhold er blevet anstrengt

ANALYSE: Modsætningerne i DF handler mere om stil og magtpositioner end om politisk uenighed. I valgkampen har der været gensidig irritation mellem Kjærsgaard og Thulesen, men der er ikke tale om to politiske fløje over for hinanden.