Fødselsdag: Martin Lavesen fylder 50 år

Martin Lavesen, managing partner, advokat (DLA Piper), fylder 50 år i dag. Altinget bringer i dagens anledning her et kort fødselsdagsinterview.

Martin Lavesen
Martin Lavesen

 

Hvad er du allermest optaget af lige nu på dit arbejde?

Som managing partner skal jeg sørge for, at vi i DLA Piper hele tiden er på vej, og at alle er klar over, hvor vi er på vej hen. Vi bruger lige nu tid på forankring af vores nye værdier, og det er herligt at se, at alle har taget værdierne til sig og givet dem liv. Lige nu kører vi også en stor brandingkampagne under titlen "I dag om et år", da vi ønsker en tydeligere profil i markedet og en højere kendskabsgrad. En god sidegevinst har været en øget stolthed i organisationen.

 

Hvad bliver din vigtigste arbejdsmæssige udfordring det kommende år?

Jeg tror på etisk ledelse og at gøre tingene ordentligt. Alle skal kunne stole på, hvad jeg siger, og alle skal opleve, at vi som virksomhed kommer med løsninger, som er bæredygtige for os og for samfundet. Dette vil fortsat være min ledestjerne i 2020, hvor vi sætter det at være en ansvarlig virksomhed højt på dagsordenen. Næste år kommer også en flytning af vores Københavner-kontor til Østerport og en indsats for øget digitalisering til at være i fokus.

 

Hvordan skal du fejre din fødselsdag?

Jeg satser på, at min hustru og tre døtre vækker mig med morgensang. Om aftenen skal jeg forbi min fars gravsted – inden vi har inviteret familien ud at spise på en lokal restaurant i Humlebæk.
CV

Navn: Martin Lavesen
Alder og fødested: 50 år, Hillerød
Titel: managing partner, advokat (DLA Piper)
Uddannelse: cand.jur. (Københavns Universitet, 1994)

Læs mere.
Forrige artikel Fødselsdag: Claus Thustrup Kreiner fylder 50 år Næste artikel Fødselsdag: René Klinkby Støving fylder 60 år