Folkemødets kommunikationschef stopper

EXIT: Folkemødets program- og kommunikationschef, Katrine Nielsen, fratræder sin stilling. Direktøren ønsker ikke at kommentere de konkrete omstændigheder omkring hendes fratrædelse. 

Katrine Nielsen skal ikke længere være Foreningen Folkemødets program- og kommunikationschef. Det skriver hun selv i et opslag på Facebook.

"Så blev det lige pludselig tid til nye udfordringer på jobfronten. Mens jeg var på ferie, opdagede direktøren, at jeg ikke længere er den rette profil til jobbet som program- og kommunikationschef," står der i opslaget.

Hun skriver desuden, at det ærgrer hende, men at hun er stolt over at have været med til at føre Folkemødet i en ny retning. 

Folkemødets direktør, Mads Akselbo Holm, fortæller til TV 2/Bornholm, at Julie Christine Artke tilknyttes som programansvarlig, mens kommunikationsarbejdet fremover skal varetages internt.

Han ønsker dog ikke at kommentere de konkrete omstændigheder omkring Katrine Nielsens fratrædelse.  

Katrine Nielsen skriver på Facebook, at hun frem til årsskiftet vil afspadsere og indlede jagten på et nyt job.

Julie Christine Artke tiltræder stillingen som Folkemødets nye programansvarlige 17. september.  

 

 

Forrige artikel Svensk regeringsparti åbner for at pege på en borgerlig statsminister Svensk regeringsparti åbner for at pege på en borgerlig statsminister Næste artikel Rokade: DF opruster med ekstra udlændingeordfører Rokade: DF opruster med ekstra udlændingeordfører