Om  
Claus Christoffersen
Benedikte Kiær

Folketingets fhv. pressechef valgt for S

VALGT: Folketingets tidligere pressechef Claus Christoffersen, der nu er hos Ergoterapeuterne, er valgt til Helsingør Byråd for S.

Rasmus Nielsen

47-årige Claus Christoffersen er valgt til Helsingør Byråd som repræsentant for Socialdemokratiet. Hér kommer han til at dele forhandlingsbord med den jævnaldrende, genvalgte borgmester Benedikte Kiær (K), som han tidligere har rådgivet, da hun var ung politiker og senere i hendes rolle som anden næstformand i Danske Regioners bestyrelse.

"Efter en lang valgkamp og en nervepirrende valgaften har fintællingen vist, at jeg er i byrådet. Jeg er meget glad og vil gerne sige tusind tak til alle, der har hjulpet med valgkampen. Uden jeres hjælp ville jeg ikke være kommet ind. Jeg er rigtig spændt på det politiske arbejde, der venter," siger Claus Christoffersen om sin forestående politiske opgave.

Cand.scient.pol. Claus Christoffersen har titel af Public affairs- og pressechef i Ergoterapeutforeningen.

Han har en fortid som kommunikationschef i Praktiserende Lægers Organisation og Danske Regioner.

I perioden fra 2002-2005 var Claus Christoffersen ansvarlig for Folketingets forhold til pressen og presserådgiver for Folketingets formænd Ivar Hansen (V) og Christian Mejdahl (V).

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Claus Christoffersen

2. viceborgmester i Helsingør Kommune og byrådsmedlem (S), Helsingør Kommune, selvstændig kommunikationsrådgiver Agendum, kommunikationskonsulent Kvalitet i Almen Praksis.
cand.scient.pol. (Københavns Uni. 1997), Executive Management Programme (Insead 2010), Executive Board Programme (Insead 2017)

Benedikte Kiær

Borgmester (K), Helsingør Kommune, regionsrådsmedlem (K), Region Hovedstaden
cand.scient.pol. (Københavns Uni. 2001)