Om  
Benjamin Lundström

Formanden for Danske Hospitalsklovne giver klovnenæsen videre

Benhamin Lundström giver efter 13 år klovnenæsen videre som bestyrelsesformand for Danske Hospitalsklovne. 

Benjamin Lundström, der er omgærdet af hospitalsklovne til sin afskedsreception, træder tilbage på formandsposten for Danske Hospitalsklovne. 
Benjamin Lundström, der er omgærdet af hospitalsklovne til sin afskedsreception, træder tilbage på formandsposten for Danske Hospitalsklovne. Foto: Oliver Bloch Klindt
Sebastian Vidkjær Stone

Efter 13 år på posten med den største røde næse i Danske Hospitalsklovne, har Benjamin Lundström valgt at sige tak for dansen og træder tilbage. 

Det skriver Danske Hospitalsklovne på LinkedIn

"Da han tiltræder som formand tilbage i 2010, tæller foreningen 20 freelance hospitalsklovne og én person i sekretariatet. I dag, 13 år senere, har vi et professionelt sekretariat, 61 overenskomstansatte og uddannede hospitalsklovne. Hans gode og store aftryk vil for evigt bestå i Danske Hospitalsklovnes historie," lyder det storrosende fra direktør Tania Dethlefsen. 

Den ikoniske organisation ligger i sin afskedssalut til Benjamin Lundström stor vægt på, at han har ført organisationen gennem en række udfordrende omstændigheder, blandt andet finanskrisen og Covid-19. Altid med den overbærende ambition at "styrke indlagte børn og familiers livsglæde- og livsmod". 

Benjamin Lundström er uddannet advokat, og er i sit daglige virke partner hos Sirius Advokater, ekstern lektor på Københavns Universitet og en del af en arbejds- og uddannelsesgruppe hos Domstolsstyrelsen. 

 

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Benjamin Lundström

Advokat og partner (Sirius), formand for foreningen Danske Hospitalsklovne
Cand.jur.

0:000:00