Om  
Michael Vajhøj

Formand for Liberal Alliance i Nordjylland skifter til Venstre

Michael Vajhøj, formand for Liberal Alliance Nordjylland, skifter parti og melder sig ind i Venstre. 

Julie Rind Rasmussen

Liberal Alliances nordjyske kreds skal finde en ny formand. Den nuværende formand i Liberal Alliance i Nordjylland, Michael Vajhøj, forlader partiet for i stedet at melde sig ind i Venstre.

Det skriver TV2 Nord.

"Vi er kede af, at Michael Vajhøj har besluttet sig for at forlade hovedbestyrelsen og melde sig ind i Venstre. Han har altid været et stort aktiv for partiet," udtaler Michel Thrysøe, der er medlem af bestyrelsen for Liberal Alliance, Nordjyllands storkreds, til TV2 Nord.

Indtil næste generalforsamling, hvor der skal findes en ny formand, vil Mads Asmussen fra bestyrelsen være fungerende formand. 

"Liberal Alliance Nordjylland er i en genopbygningsfase, efter at Christina Egelund ikke blev valgt til Folketinget. Og arbejdet med at finde en ny kandidat er allerede i fuld gang," afslutter Michel Thrysøe og understreger, at resten af bestyrelsen er stabil.

Michael Vajhøj var byrådsmedlem i Hjørring Kommune for Liberal Alliance i 2014-2017, men blev ikke genvalgt til kommunalvalget i 2017. Ifølge TV2 Nord er han parat til at stille op til kommunalvalget 2021 for Venstre, men at det afhænger af, hvem Venstres medlemmer ønsker at have på listen.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Michael Vajhøj

Bankrådgiver, Jyske Bank, (V), fhv. byrådsmedlem (LA), Hjørring Kommune
akademimerkonom, finansiel rådgivning (TietgenSkolen 2009)

0:000:00