Om  
Jacob Bjerregaard
Annemarie Schou Zacho-Broe

Fredericias borgmester og kommunaldirektør bliver meldt til politiet

Fredericia Kommune har valgt at indgive en politianmeldelse mod deres tidligere borgmester, Jacob Bjerregaard (S) samt kommunaldirektør, Annemarie Schou Zacho-Broe. Dette sker på baggrund af den advokatundersøgelse, der blev igangsat efter den tidligere borgmesters afgang.

Marie Møller Munksgaard

På et pressemøde i går fortalte Fredericia Kommune, at de vil bede politiet undersøge mulige habilitetsproblemer mellem deres kommunaldirektør, Annemarie Schou Zacho-Broe og den tidligere borgmester, Jacob Bjerregaard (S).

Det skriver Ekstra Bladet.

Forløbet startede, da Jacob Bjerregaard trak sig som borgmester i december sidste år. Dette skete i forbindelse med en skandalesag omkring borgmesterens køb af en byggegrund.

Kort efter blev kommunaldirektør Annemarie Schou Zacho-Broe hjemsendt. 

Senere har Ekstra Bladet bragt en række artikler, hvor flere ansatte på rådhuset klager over en for tæt relation mellem den forhenværende borgmester og kommunaldirektøren.

Kommunen besluttede på baggrund af dette at påbegynde en advokatundersøgelse. Resultaterne af denne blev fremlagt på pressemødet i går.

Dette leder til, at både Annemarie Schou Zacho-Broe og Jacob Bjerregaard er blevet politianmeldt af kommunen i forbindelse med deres relation til hinanden.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Jacob Bjerregaard

Særlig rådgiver, skatteminister Jeppe Bruus (S)
cand.scient.pol. (Københavns Uni. 2007)

Annemarie Schou Zacho-Broe

Seniorrådgiver, rådgivningsvirksomhed Not a box
cand.scient.pol. (Aarhus Uni. 2007)

0:000:00