Frederiksen kalder arbejdsmarkedets parter til møde om tilbagetrækning

TIDLIG PENSION: Statsministeren har nu sat det første møde med arbejdsmarkedets parter i kalenderen.

Den 8. august går det løs med det første møde om det, Socialdemokratiet kalder værdig tilbagetrækning.

Statsminister Mette Frederiksen har inviteret Fagbevægelsens Hovedorganisation og Dansk Arbejdsgiverforening til et indledende møde om, hvordan man kan komme i mål med regeringens ønske om at give nedslidte lønmodtagere og dem, der har været længst tid på arbejdsmarkedet, bedre mulighed for en tidligere pension.

Det skriver hun i en pressemeddelelse.

På mødet vil Frederiksen drøfte med organisationerne, hvordan det videre arbejde for at finde en konkret model kan tilrettelægges.

“Mange danskere har slidt og slæbt fra de var ganske unge. Det har sat sine spor på krop og sjæl. Derfor skal vi nu i gang med at sikre en værdig tilbagetrækning, så alle får gode år på pension med tid til børn og børnebørn. Det glæder jeg mig til at mødes med arbejdsmarkedets parter om," siger Mette Frederiksen i pressemeddelelsen.

Mødet vil finde sted den 8. august klokken 10.

Forrige artikel Radikale Venstre fordeler ordførerskaber Radikale Venstre fordeler ordførerskaber Næste artikel Forstå Vestagers nye EU-post Forstå Vestagers nye EU-post
Mundbind bliver nu et krav i seks kommuner

Mundbind bliver nu et krav i seks kommuner

PRESSEMØDE: Fem kommuner følger i Aarhus’ fodspor og får et krav om mundbind i al offentlig transport. Det oplyser regeringen efter et pressemøde, hvor sundhedsminister Magnus Heunicke (S) har orienteret om en stigning i antallet af coronasmittede, der giver ”grund til bekymring”.