Om  
Christoffer Guldbrandsen

Gammel kending er ny kanalchef på DR2

DR2 har ansat et velkendt ansigt som ny kanalchef. Det bliver 44-årige Christoffer Guldbrandsen, som tidligere har været ansat på kanalen som journalistisk chef.

Camilla Kamstrup

Christoffer Guldbrandsen vender 1. november tilbage til sin gamle arbejdsplads på DR2, når han begynder i sin nye stilling som kanalchef. 

En arbejdsplads, som han i perioden 2012-2013 var ansat på som journalistisk chef.

Det skriver DR.

Christoffer Guldbrandsen har det seneste år været administerende direktør for "The Why Foundation" og er desuden manden bag en række kendte dokumentarfilm som "Den hemmelige krig" og "Fogh bag facaden".

Mediedirektør Gitte Rabøl udviser stor begejstring over ansættelsen:

"Christoffer Guldbrandsen har ægte DR2-DNA i blodet. Han har selv produceret nogle af kanalens mest markante dokumentarprogrammer, og han har tidligere været en glimrende redaktør og journalistisk chef på DR2," siger hun ifølge DR og fortsætter:

"Nu er han klar til at tage det næste skridt og føre faklen videre med at skærpe og udvikle DR2 som landets mest debatskabende tv-kanal - og den kanal, der har det stærkeste brand blandt seerne".

Christoffer Guldbrandsen er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole i 1998. Han erstatter Michael Thouber, der i stedet er tiltrådt som ny direktør for Kunsthal Charlottenborg. 

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Christoffer Guldbrandsen

Dokumentarfilm-instruktør
journalist (DJH og London City University)

0:000:00