Om  
Kristoffer Zøllner

Gyldendals Bogklubber henter tidligere Euroman-chefredaktør som redaktionschef

Forfatter, journalist og tidligere chefredaktør for Euroman, Kristoffer Zøllner, bliver redaktionschef for Gyldensdals Bogklubber.

Max Læbo Wulff

Kristoffer Zøllner, der er tidligere chefredaktør for Euroman, tiltræder stillingen som redaktionschef for Gyldensdals månedlige magasin, der bringer forfatterinterview og nyheder om nye bøger.

Det skriver Kulturmonitor.

"Jeg skal være ansvarlig for udvælgelsen af bøger til bogklubberne og de magasiner, der bliver produceret til medlemmerne i forbindelse med Gyldendals Bogklubber for at sikre, at de bliver så attraktive som muligt. Det er jo to dele, der gerne skulle influere hinanden – jo bedre magasiner, jo flere bøger bliver der forhåbentligt også solgt," siger Kristoffer Zøllner til Kulturmonitor.

Kristoffer Zøllner var chefredaktør for Euroman mellem 2015 og 2017. Før det var han ansat på Berlingske mellem 2009 og 2015 som journalist, klummeskribent og som redaktør på fredagssektionen AOK og søndagssektionen MS.

Han har desuden været radiovært for Heartbeats og skrevet en bog om skuespilleren Pilou Asbæk, Bogen 'Du må ikke slå ihjel om' Irak-krigen, 'Den evige modstandsmand' om kunstneren Knud Pedersen og bogen 'Drama om DR's tidligere dramachef Ingolf Gabold.

Kristoffer Zøllner er uddannet journalist.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Kristoffer Zøllner

redaktionschef, Gyldendals Bogklubber
bachelor i journalistik og sociologi (RUC, Københavns Uni. 2005)

0:000:00