Henrik Sass er ny skribent på Altinget

DEBATNYT: Altinget opruster sit debatunivers med tidligere chefstrateg og topmedlem i Socialdemokratiet, Henrik Sass Larsen, der vil levere faste bidrag til Altingets opinionssider.   

Det er knap et år siden, Henrik Sass Larsen endegyldigt forlod politik, og nu er det tid til at mene noget igen.

Derfor starter han som fast kommentarskribent på Altinget, hvor han hver anden uge vil præge den politiske debat med sine kommentarer.

Sass har de seneste 15-20 år haft enorm indflydelse i Socialdemokratiet og var som bekendt spået posten som finansminister i Mette Frederiksens regering, inden han af personlige årsager trak stikket og sagde farvel til dansk politik i efteråret 2019.  

Henrik Sass Larsen er i dag administrerende direktør for brancheforeningen for kapitalfonde i Danmark, DVCA.

Da han forlod Christiansborg, var han gruppeformand for Socialdemokratiet. Han er tidligere erhvervs- og vækstminister under Helle Thorning-Schmidt og politisk ordfører fra 2006-11. Han blev valgt til Folketinget første gang i 2000.

 

 

Forrige artikel Udenrigsministeriet fraråder nu unødvendige rejser til Finland og Monaco Udenrigsministeriet fraråder nu unødvendige rejser til Finland og Monaco Næste artikel Støttepartier kritiserer: Regeringen bruger bistandsmillioner på at få migranter til at rejse hjem Støttepartier kritiserer: Regeringen bruger bistandsmillioner på at få migranter til at rejse hjem