Her er Tommy Ahlers' nye særlige rådgiver

SPIN-NYT: Den tidligere pressechef i Danske Rederier, Rasmus Bebe, bliver særlig rådgiver for uddannelses- og forskningsminister Tommy Ahlers (V).

Uddannelses- og forskningsminister Tommy Ahlers (V) har fundet en, der skal hjælpe ham i den nye rolle som minister.

Han har onsdag ansat 34-årige Rasmus Bebe som sin særlige rådgiver.

Det oplyser Uddannelses- og Forskningsministeriet i en pressemeddelelse.

Rasmus Bebe kommer fra en stilling som pressechef i Danske Rederier, som han forlod 1. maj efter tre år på posten. Oprindeligt var planen, at han skulle videre til en stilling som senior rådgiver hos Radius Kommunikation, men nu ender han i stedet på Slotsholmen.

Og det er ikke ukendt terræn for Rasmus Bebe, der har en baggrund som cand.scient.adm fra Roskilde Universitet. Han har nemlig tidligere arbejdet som politisk konsulent og kontorleder i Venstre. Tidligere har han også arbejdet som fuldmægtig i Udenrigsministeriet.

Ansættelsen betyder, at alle de tre nye ministre har fundet en særlig rådgiver. Minister for ligestilling, fiskeri og nordisk samarbejde Eva Kjer Hansen (V) fandt sin tirsdag eftermiddag, mens den nye miljø- og fødevareminister, Jakob Ellemann-Jensen (V), allerede tirsdag i sidste uge ansatte en fra Venstres egne rækker.

 

Forrige artikel DF og S kridter banen op: Her er partiernes krav til ny indfødsretsaftale DF og S kridter banen op: Her er partiernes krav til ny indfødsretsaftale Næste artikel Danske politikere: Vestbalkan skal rydde op, før de kan blive EU-medlemmer Danske politikere: Vestbalkan skal rydde op, før de kan blive EU-medlemmer
Sundhedsudspil uden psykiatere vækker kritik

Sundhedsudspil uden psykiatere vækker kritik

SUNDHEDSUDSPIL: Trods stor psykiatermangel er rekrutteringsudspil blottet for nye initiativer. Det har ikke været i fokus, siger sundhedsministeren og sundhedsordfører Liselott Blixt (DF).