Her er topforhandlerne og deres håndlangere, som skal lægge arm med regeringen om lønmilliarderne

Få overblikket over de nøglepersoner, som skal forhandle med regeringen om fordelingen af de tre milliarder til lønstigninger.   

Både de store faggrupper i det offentlige, samt politikere fra kommuner og regioner mødes i dag til første sættemøde med regeringen om fordelingen af de tre milliarder. Mange af dem var også medlemmer af Lønstrukturkomitéen, som blev fremlagt i forsommeren med blandt andet FH-formand Morten Skov (th.), Akademiker-formand Lisbeth Lintz, KL-forhandler Michael Ziegler (K), Heino Knudsen fra Danske Regioner (S) og FOA-formand Mona Striib.   
Både de store faggrupper i det offentlige, samt politikere fra kommuner og regioner mødes i dag til første sættemøde med regeringen om fordelingen af de tre milliarder. Mange af dem var også medlemmer af Lønstrukturkomitéen, som blev fremlagt i forsommeren med blandt andet FH-formand Morten Skov (th.), Akademiker-formand Lisbeth Lintz, KL-forhandler Michael Ziegler (K), Heino Knudsen fra Danske Regioner (S) og FOA-formand Mona Striib.   Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix
Rikke Brøndum

Finansminister Nicolai Wammen (S) får brug for det helt store mødebord, når han onsdag tager imod parterne til trepartsforhandlinger om lønstigninger udvalget grupper af offentligt ansatte.

Her er et overblik over de politikere og embedsmænd, der skal lægge puslespillet om de tre milliarder kroner. 

Regeringen

Danske Regioner

KL

FH

Akademikerne

{{toplink}}
Altinget logoArbejdsmarked
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget arbejdsmarked kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
Læs også

0:000:00