Holstein: Messerschmidts første to uger har været fyldt med problemer – men han har undgået katastrofen

Den interne uenighed i Dansk Folkeparti er stadig at finde i pressen, men Morten Messerschmidt har dog formået at holde folketingsgruppen intakt, siden han overtog formandsposten. Altingets politiske kommentator gør status på Dansk Folkeparti med Messerschmidt som formand.

Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Henrik Axel Lynge Buchter

Uenigheden er stadig til at få øje på i Dansk Folkeparti, hvor der stadig er beskyldninger på tværs i gruppen og offentligt i pressen.

Men det at Morten Messerschmidt dog har holdt sammen på folketingsgruppe er et positivt tegn for den nye DF-formand, mener Altingets politiske kommentator, Erik Holstein.

Han påpeger dog, at Messerschmidt ikke kan nøjes med at have opbakning i baglandet, men at der skal findes en løsning, der kan give mere ro blandt politikerne på Christiansborg, som formentlig vil kræve aftaler med de øvrige fløje i partiet.

I dagens udgave af Altinget Ajour forklarer Erik Holstein mere om, hvilke svar vi har fået om Dansk Folkepartis i de første uger med Morten Messerschmidt som formand.


Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion


Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024