Om  
Jakob Albrecht
Øjvind Hesselager

Journalisten finder konstitueret redaktør

Jakob Albrecht bliver konstitueret redaktør for Journalisten efter Øjvind Hesselagers afsked. 

Claudia Steenhard

Jakob Albrecht har i dag accepteret posten som konstitueret redaktør på Journalisten med stor opbakning fra medarbejderne. Det skriver mediet på deres hjemmeside

Jakob Albrechts primære opgave vil være at fastholde Journalistens linje og sikre medarbejdernes trivsel ind til en permanent redaktør er fundet. Der er dog endnu ikke sat en endelig dato for, hvornår en permanent redaktør skal være ansat. 

Om Journalistens linje i under Jakob Albrecht siger han:

"Vi skal være lige så kritiske over for DJ som altid. Vi skal belyse denne sag, og så skal vi tage det op, når noget i DJ trænger til kritisk behandling. Men vi skal også lave artikler om alt det andet, som også rører sig branchen og ikke handler om DJ. Alt, det der bekymrer, begejstrer og inspirerer medlemmerne."

Jakob Albrecht tror dog ikke at det kommende forløb, hvor digital redaktør Andreas Marckmann Andreassen også er på orlov, vil påvirke mediet noget særligt. 

"Hvis nogen var i tvivl om, at medlemmerne ønsker sig et uafhængigt blad, er det blevet slået fast med syvtommersøm. Den forventning skal vi leve op til, og det har jeg tænkt mig at gøre i den kommende periode," siger Jakob Albrecht. 

Den konstituerede redaktør er uddannet journalist fra Journalisthøjskolen og har været ansat på Journalisten siden 2007. 

 

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Jakob Albrecht

Fhv. konstitueret redaktør, Journalisten

Øjvind Hesselager

Journalist, speciallærer
cand.comm., journalist (Roskilde Uni. 1992)

0:000:00