Om  
Troels Mylenberg

Jysk Fynske Medier mister chefredaktør

Sven Grønborg stopper som chefredaktør hos Jysk Fynske Medier ved udgangen af maj næste år og overlader ansvaret for Horsens Folkeblad, Vejle Amts Folkeblad og Fredericia Dagblad til Troels Mylenberg.

Line Jenvall

Der er udsigt til et snarligt farvel til Sven Grønborg, der siden tilblivelsen af Jysk Fynske Medier i 2014 har været mediehusets ansvarshavende chefredaktør for de tre aviser, Horsens Folkeblad, Vejle Amts Folkeblad og Fredericia Dagblad, som tidligere udgjorde Jyske Medier.

31. maj forlader han sin post, og i stedet kommer Troels Mylenberg til at overtage posten som chefredaktør for dagbladene og deres tilhørende ugeaviser og digitale aktiviteter. Det skriver Danske Medier.

Troels Mylenberg står allerede i spidsen for Fyens Stiftstidende, Fyns Amts Avis, Aarhus Stiftstidende og Randers Amtsavis samt Danmarkssektionen, som er koncernens fælles nationale og internationale sektion. Beslutningen om at udvide hans ansvarsområde er truffet af mediekoncernens bestyrelse, efter at Sven Grønborg selv valgte at stoppe. Han får dog start-støtte fra sin forgænger, da Sven Grønborg frem til slutningen af 2017 bliver ansat som konsulent for Troels Mylenberg.

I forbindelse med udskiftningen på chefredaktørposten bliver direktørgruppen i Jysk Fynske Medier samtidig reduceret fra otte til syv personer.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Troels Mylenberg

Nyhedsvært, TV 2, fhv. politisk redaktør, TV 2
journalist (DJH 1997)

0:000:00