Om  
Karsten Ree

Karsten Ree stopper i familiens milliardkoncern

Karsten Ree overlader ansvaret for sin milliardkoncern til sine sønner, da han fratræder som bestyrelsesformand. Sønnen Christian Ree får det formelle ansvar.

Milliardæren Karsten Ree forlader den koncern, han selv har bygget op fra bunden.
Milliardæren Karsten Ree forlader den koncern, han selv har bygget op fra bunden.Foto: Mathias Løvgreen Bojesen/Ritzau Scanpix
Lærke Møller Hansen

Den 78-årige erhvervsmand Karsten Ree forlader posten som bestyrelsesformand for koncernen Karsten Ree Holding & Ree Park.

Han overdrager ansvaret til sine sønner, mens Christian Ree tildeles det øverste ansvar som formand.

Det skriver Finans.

Generationsskiftet betyder, at Karsten Ree fremadrettet kun skal informeres i forbindelse med investeringer, ligesom han ikke længere har en formel rolle i koncernen.

I forbindelse med hans fratrædelse ændres strukturen i Karsten Ree-koncernen også. Desuden får en række selskaber nye navne, og der etableres et familiekontor ved navn Ree Office med en egenkapital på et milliardbeløb.

"Jeg synes, tiden er rigtig til at tilpasse vores strukturer. Vores evne til at kommunikere vores strategi og styrker som familiekontor kræver en anden og mere gennemsigtig struktur. Samtidig er det et godt og rigtigt tidspunkt for mig til at træde et skridt tilbage og følge lidt mere med fra sidelinjen," oplyser Karsten Ree til Finans.

Familiekontoret består af to enheder, der kommer til at styre retningen. De hedder Torque og Reeason. Torque kan forstås som koncernens investeringsarm, mens Reeason står for familiens formålsdrevne aktiviteter, der som hovedregel tager afsæt i naturbevarelse og beskyttelse af truede dyrearter.

Karsten Ree er tidligere ejer af Den Blå Avis, hvilket gjorde ham til en af Danmarks rigeste personer.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Karsten Ree

Ejer, Karsten Ree Holding & Ree Park, grundlægger, Den Blå Avis, fhv. direktør, Zepto
værnepligt (1966)

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024