København finder ny topchef hos Rosenkrantz-Theil

JOBNYT: Cecilie Wulff Juul Jørgensen forlader minister- og ledelsessekretariatet i Børne- og Undervisningsministeriet. Hun skal i stedet være chef for direktionssekretariatet i Økonomiforvaltningen i Københavns Kommune.

Pernille Rosenkrantz-Theil og Børne- og Undervisningsministeriet mister 1. november en rutineret kraft.

Her forlader kontorchef i minister- og ledelsessekretariatet, Cecilie Wulff Juul Jørgensen, nemlig ministeriet efter næsten 12 års ansættelse.

Den uddannede cand.scient.adm trådte første gang ind ad døren som fuldmægtig i februar 2009, men rykker nu til Københavns Kommune og stillingen som sekretariatschef for direktionssekretariatet i Økonomiforvaltningen.

I Økonomiforvaltningen får hun administrerende direktør Søren Hartmann Hede som sin øverste chef.

Det er ikke første gang, han er det, da Søren Hartmann Hede indtil december 2019 var departementschef i Børne- og Undervisningsministeriet. 

Tidligere denne måned tog afdelingschef i Børne- og Undervisningsministeriet, Rasmus Vanggaard Knudsen, i øvrigt samme vej, da han tiltrådte som direktør for Københavns Ejendomme & Indkøb under Økonomiforvaltningen.

Skolet i UVM
Cecilie Wulff Juul Jørgensen er uddannet cand.scient.adm fra Roskilde Universitet (2009).

Ifølge sin LinkedIn-profil har hun i løbet af de seneste 12 år været godt rundt i Børne- og Undervisningsministeriet.

Først som fuldmægtig på grundskoleområdet – siden som specialkonsulent og chefkonsulent.

Siden april 2018 har hun været kontorchef for minister- og ledelsessekretariatet.

Forrige artikel Institut for menneskerettigheder frygter tillidskrise i FE-sag Institut for menneskerettigheder frygter tillidskrise i FE-sag Næste artikel Sådan vil kommunerne hæve og sænke skatterne i 2021 Sådan vil kommunerne hæve og sænke skatterne i 2021
Thulesen Dahl: Vi skal have gang i hjemsendelserne

Thulesen Dahl: Vi skal have gang i hjemsendelserne

ÅRSMØDE: Hårdere straffe og en ydelse på dagpengeniveau for at passe egne børn i hjemmet er blandt Dansk Folkepartis formands forslag i sin årsmødetale. Her opridser Kristian Thulesen Dahl otte punkter, som partiets politik skal dreje sig om i de kommende år.