København finder ny topchef hos Rosenkrantz-Theil

JOBNYT: Cecilie Wulff Juul Jørgensen forlader minister- og ledelsessekretariatet i Børne- og Undervisningsministeriet. Hun skal i stedet være chef for direktionssekretariatet i Økonomiforvaltningen i Københavns Kommune.

Pernille Rosenkrantz-Theil og Børne- og Undervisningsministeriet mister 1. november en rutineret kraft.

Her forlader kontorchef i minister- og ledelsessekretariatet, Cecilie Wulff Juul Jørgensen, nemlig ministeriet efter næsten 12 års ansættelse.

Den uddannede cand.scient.adm trådte første gang ind ad døren som fuldmægtig i februar 2009, men rykker nu til Københavns Kommune og stillingen som sekretariatschef for direktionssekretariatet i Økonomiforvaltningen.

I Økonomiforvaltningen får hun administrerende direktør Søren Hartmann Hede som sin øverste chef.

Det er ikke første gang, han er det, da Søren Hartmann Hede indtil december 2019 var departementschef i Børne- og Undervisningsministeriet. 

Tidligere denne måned tog afdelingschef i Børne- og Undervisningsministeriet, Rasmus Vanggaard Knudsen, i øvrigt samme vej, da han tiltrådte som direktør for Københavns Ejendomme & Indkøb under Økonomiforvaltningen.

Skolet i UVM
Cecilie Wulff Juul Jørgensen er uddannet cand.scient.adm fra Roskilde Universitet (2009).

Ifølge sin LinkedIn-profil har hun i løbet af de seneste 12 år været godt rundt i Børne- og Undervisningsministeriet.

Først som fuldmægtig på grundskoleområdet – siden som specialkonsulent og chefkonsulent.

Siden april 2018 har hun været kontorchef for minister- og ledelsessekretariatet.

Forrige artikel Institut for menneskerettigheder frygter tillidskrise i FE-sag Institut for menneskerettigheder frygter tillidskrise i FE-sag Næste artikel Sådan vil kommunerne hæve og sænke skatterne i 2021 Sådan vil kommunerne hæve og sænke skatterne i 2021
Podcast: Det ved vi om millionsvindelsagen fra København

Podcast: Det ved vi om millionsvindelsagen fra København

AJOUR: Teknik- og Miljøforvaltningen har opdaget, at der formentlig er svindlet for cirka 50 millioner kroner. Hvordan er det sket? Og hvad mangler vi at få svar på? Det forklarer Altingets hovedstadsredaktør mere om i dagens udsendelse.