Kom i praktik på Altinget og Mandag Morgen

PRAKTIK: Overvejer du praktik på Altinget, og vil du gerne vide endnu mere om, hvad vi kan tilbyde? Lær os endnu bedre at kende i denne video, hvor du bliver vist rundt af en af vores nuværende journalistpraktikanter og vores chefredaktør.

Er du Altingets nye journalistpraktikant?

Vi er på udkig efter en ny praktikant, der drømmer om at prøve kræfter med den politiske journalistik, og som er ambitiøs med sit journalistiske håndværk.

Til gengæld tilbyder vi muligheden for at få sparring med nogle af landets dygtigste politiske journalister, mens du lærer at lave masser af kritisk og uafhængig journalistik, der gør en forskel.

Hvis din interesse i politik rækker ud over Danmark, er der også en mulighed for at komme helt tæt på EU-politikken med et ophold i Bruxelles i løbet af din praktikperiode.

Lyder det som noget for dig, og vil du gerne vide endnu mere, kan du klikke på videoen, hvor både vores journalistpraktikant Martin Mauricio og vores chefredaktør, Jakob Nielsen, fortæller om Altinget.

Du kan også deltage i en af vores to runder ved den virtuelle praktikmesse. Runderne foregår klokken 9.30 og klokken 15.30. Du tilmelder dig ved at skrive til praktikantvejleder Emma Qvirin Holst på emma@altinget.dk. Og så skal du sætte et stort kryds i kalenderen 30. april, hvor Altinget holder åbent hus med samtaler for alle interesserede praktikansøgere. Dagen starter klokken 13 med et oplæg om Altinget for dem, der ikke nåede det ved praktikmessen, og samtalerne foregår fra klokken 14.

Allerede nu kan du melde dig til en samtale. Det gør du også ved at sende en mail til Emma Qvirin Holst på emma@altinget.dk.

Altinget søger en praktikant ved forårets praktiksøgning. Men derudover er der også mulighed for at søge en kombinationsstilling, hvor du får et halvt år på Altinget og et halvt år på Mandag Morgen. Den kan du læse meget mere om her.

Desuden er I altid velkommen til at tage kontakt til os for at høre nærmere om livet som praktikant på Altinget:

Praktikantvejleder Emma Qvirin Holst: 40514620 eller emma@altinget.dk 
Nyhedsredaktør Kasper Frandsen: 53733518 eller kafr@altinget.dk 
Praktikant Martin Mauricio: 30735272 eller mauricio@altinget.dk 
Praktikant Karl Emil Frost: 44140054 eller karlemil@altinget.dk  
Praktikant Simon Engell Kjøller: 44140053 eller simonkjoller@altinget.dk  
Praktikant Cecilie Toft: 44140055 eller cecilietoft@altinget.dk. 

Forrige artikel Dagens overblik: Venstre kræver en ekstra milliard til kommunerne i udligningsreform Dagens overblik: Venstre kræver en ekstra milliard til kommunerne i udligningsreform Næste artikel Dagens coronaoverblik: Regeringen udelukker forsamlinger på mere end 500 frem til 1. september Dagens coronaoverblik: Regeringen udelukker forsamlinger på mere end 500 frem til 1. september