Konservative får nyt kommunikationsbureau

KORT NYT: Kommunikationsbureauet Integral skal fremover være med til at løfte kommunikationsopgaven for Konservative.
Anne Justesen

I sidste uge ansatte Konservative Benny Damsgaard som ny kommunikationschef, og partiet lagde samtidig sit politiske-økonomiske sekretariat og pressetjeneste sammen for at styrke kommunikationen.

Og nu har Konservative så ansat kommunikationsbureauet Integral til fremover at løfte kommunikationsopgaven for partiet. Det skriver Huset Markedsføring. 

Konservatives partisekretær Martin Dahl ser frem til samarbejdet:

"Vi har indgået et samarbejde med Integral, som er kendt for deres grundige strategiske tilgang til kommunikation og branding og de dokumenterede resultater. Vi har brug for en bedre formidling af vores grundholdninger og vores politik til vælgerne, men vi tror ikke, at der findes en hurtig snuptagsløsning," siger han til Huset Markedsføring.

Konservativ gennemslagskraft
Integral skal fremover hjælpe Konservative med at nå ud til vælgerne med konservativ politik.

"Det er ikke et spørgsmål om at give os en ny farve eller et sjovt slogan, men om at kunne forstå og formidle partiets DNA med gennemslagskraft til vælgerne. Samarbejdet med Integral er allerede rigtig godt i gang, og det har fået os til at skrue forventningerne i vejret," siger Martin Dahl.

Konservative er det første politiske parti blandt kommunikationsbureauet Integrals kunder, som blandt andre tæller GE Money Bank, Carlsberg og Kraft Foods. Direktør for Integral Casper Janns ser frem til opgaven:

"Det er Danmarks måske mest spændende strategiske kommunikationsopgave, og vi føler os overbeviste om, at vi kan løse den sammen med det konservative team," siger han til Huset Markedsføring.

Integral afløser Konservatives nuværende bureau, Adtomic, som partiet har arbejdet sammen med siden 2010.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Martin Dahl

Direktør, Frederiksbergfonden
cand.oecon. (Aarhus Uni. 1985)

Benny Damsgaard

Partner og director, conXus Public Affairs, politisk kommentator, ekstern lektor, Københavns Uni., fhv. kommunikationschef, Konservative
cand.scient.pol. (Københavns Uni. 2005)

0:000:00