Om  
Lars-Christian Brask

LA'er med dobbeltmandat trækker sig fra udvalgsposter efter fravær

Lars Christian Brask trækker sig fra sine udvalgsposter i Roskilde Byråd, da han ikke finder det foreneligt med, at han også sidder i Folketinget. 

Lars-Christian Brask trækker sig fra sine udvalgsposter i Roskilde Byråd efter for meget fravær.
Lars-Christian Brask trækker sig fra sine udvalgsposter i Roskilde Byråd efter for meget fravær.Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix
Simon Solkær Lassen

Lars-Christian Brask (LA) har, siden han blev valgt til Folketinget i oktober, haft dobbeltmandat for Liberal Alliance, hvor han også har siddet i byrådet i Roskilde. 

I Roskilde Byråd har han samtidig besiddet to udvalgsposter, som han nu trækker sig fra efter for meget fravær. Han fortsætter dog som byrådsmedlem. Det skriver han i et opslag på LinkedIn.

"Jeg har indset, at det selvfølgelig ikke er holdbart i længden at have en høj fraværsprocent. Jeg mener ikke, at jeg kan få fraværsprocenterne i udvalgsmøderne tilstrækkelig langt ned uden at sjofle folketingsarbejdet," skriver Lars-Christian Brask.

Han meddeler, at han overdrager sine udvalgsposter til Liberal Alliances andet byrådsmedlem i Roskilde, Lars Holst Kruse, efter sommerferien.

Lars-Christian Brask besidder udvalgsposter i Sundhed- og Omsorgsudvalget samt Beskæftigelses- og Socialudvalget. 

Han blev valgt ind i Roskilde Byråd første gang i 2017. 

Læs også

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Lars-Christian Brask

MF (LA), byrådsmedlem, Roskilde Kommune, bestyrelsesformand, Egon Olsen & Søn A/S.
hd 1.del (CBS)

0:000:00