Om  
Lars Seier Christensen

Lars Seier inviterer til 10,0-fest i Liberal Alliance

Bankmand og iværksætter Lars Seier Christensen inviterede deltagerne i Liberal Alliances landsmøde til en "10,0 procents-fest". Den kommer efter 0,0, 2,0 og 5,0 procents-fester.

Rasmus Nielsen

AALBORG: Landsmødet i Liberal Alliance præges af iværksættere, og en af landets største, bankmanden og investoren Lars Seier Christensen, der har været kendt som en af partiets store sponsorer, havde et løfte med, da han talte til forsamlingen:

"Jeg inviterer jer alle til en ny fest, når vi opnår 10,0 procents vælgeropbakning i en troværdig meningsmåling – eller naturligvis ved et valg. Jeg er allerede begyndt at spare op."

Tidligere har han beværtet fester ved 5,0, 2,0 og 0,0 procents vælgeropbakning. Den sidste kom der dog ikke så mange til.

Ifølge Altingets seneste Risbjerg-snit af alle troværdige meningsmålinger står LA til 7,9 procent af stemmerne.

Lars Seier Christensens og Saxo Banks økonomiske bidrag til Liberal Alliance er i øvrigt stoppet, idet man nu anser "iværksætterprojektet for selvkørende".

Tidligere i dag interviewede politisk leder Anders Samuelsen den nordjyske it-iværksætter Mads Veiby, og i eftermiddag skal han tale med Jesper Buch, der stiftede den europæiske succes JustEat.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Lars Seier Christensen

Formand, Concordium Foundation, adm. direktør, Seier Capital
student (N. Zahles Skole 1981)

0:000:00