Om  
Lars Vesterløkke
Rasmus Nielsen
Anne Marie Kindberg

Lars Vesterløkke ny i bestyrelsen for Alrow Media

Den afgående chefredaktør og adm. direktør for det nationale nyhedsbureau Ritzau Lars Vesterløkke afløser Anne Marie Kindberg i bestyrelsen for Alrow Media, der udgiver netavisen Altinget i Skandinavien samt ugebrevet Mandag Morgen.

"Alrow Media yder med sine mange udgivelser et meget vigtigt demokratisk bidrag til samfundet. Det vil jeg gerne bidrage til, ligesom jeg har gjort i DR og Ritzau", siger Lars Vesterløkke. Han er fra 1. august nyt bestyrelsesmedlem i selskabet bag netavisen Altinget og ugebrevet Mandag Morgen. 
"Alrow Media yder med sine mange udgivelser et meget vigtigt demokratisk bidrag til samfundet. Det vil jeg gerne bidrage til, ligesom jeg har gjort i DR og Ritzau", siger Lars Vesterløkke. Han er fra 1. august nyt bestyrelsesmedlem i selskabet bag netavisen Altinget og ugebrevet Mandag Morgen. Foto: Ritzau Scanpix
Redaktionen

Bestyrelsen for Alrow Media udvides 1. august 2024 med Lars Vesterløkke, der er afgående chefredaktør og administrerende direktør for Ritzaus Bureau, som han har været chef for gennem 16 år.

Den journalistuddannede Lars Vesterløkke var tidligere programdirektør i DR i perioden 2001-07. Han er formand for Mediehuset Sermitsiaq i Grønland og begynder til august i et nyt job som konsulent og coach i Konsulenthuset Beecon.

Lars Vesterløkke afløser Anne Marie Kindberg. Hun blev forleden udpeget som ny koncernchef for medieselskabet, som udgiver den politiske netavis Altinget i de skandinaviske lande og ugebrevet Mandag Morgen i Danmark med tilhørende tænketank.

Læs også

Rasmus Nielsen, som er formand for og ejer af Alrow Media, siger om udpegningen:

"Lars Vesterløkke er anerkendt for sine strategiske, kommercielle og redaktionelle evner og vil tilføre bestyrelsen yderligere, opdateret branchekendskab og -kompetencer. Både hvad angår brug af kunstig intelligens, nye digitale muligheder, produktpakketering og den skærpede konkurrence-situation. Fra Ritzau, hvis størrelse svarer til vores, møder Lars med et fyrtårns-agtigt udsyn over især den danske og norske medieverden. Det overblik har vi særligt brug for i de omskiftelige tider, de private medier står midt i."

Det nye bestyrelsesmedlem siger:

"Alrow Media yder med sine mange udgivelser et meget vigtigt demokratisk bidrag til samfundet. Det vil jeg gerne bidrage til, ligesom jeg har gjort i DR og Ritzau. Samtidig er Alrow Media et succesrigt mediehus, der er vokset år efter år, mens de fleste mediehuse skrumpede. Men medievaner og annonceforbrug ændrer sig, og det udfordrer også Alrow Media. Det er en spændende udfordring," siger Lars Vesterløkke.

Bestyrelsen består herefter af Rasmus Nielsen, Lars L. Nielsen, Peter Normann, Christina Sulebakk og Lars Vesterløkke.

Læs også

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Lars Vesterløkke

Konsulent, konsulenthuset Beecon, fhv. adm. direktør og chefredaktør, Ritzaus Bureau, bestyrelsesmedlem, Alrow Media
tømrer (1977), journalist (DJH 1987)

Rasmus Nielsen

Formand for Alrow Media, udgiver af Altinget i Danmark, Norge og Sverige samt Mandag Morgen
journalist (Danmarks Journalisthøjskole 1983)

Anne Marie Kindberg

Kommende koncernchef, Alrow Media (1/8-24), afgående kommerciel direktør, Lunar
cand.scient.pol. (Københavns Uni. 2006)

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024