Liberal Alliance i reklame-offensiv: Udgiver politisk magasin

KAMPAGNE: Liberal Alliance udgiver et trykt magasin om Danmarks udfordringer. Magasinet udkommer i 600.000 eksemplarer.

Vækst er meget vigtigere, end du tror. Det er et af budskaberne på forsiden af det glittede magasin, som Liberal Alliance fredag udgiver om sin politik.

Magasinet er på 52 sider og er trykt i hele 600.000 eksemplarer, som bl.a. husstandsomdeles. Partiet venter på den måde at nå ud til 1,3 millioner danskere.

Magasinet sætter ifølge partileder Anders Samuelsen fokus på Danmarks udfordringer og fortæller om Liberal Alliances bud på løsninger.

”Vi tror på, at det tager tid at sætte sig ind i komplicerede udfordringer, og at det tager tid at finde de gode svar, og derfor har vi valgt at udkomme med et trykt magasin i håbet om, at danskerne vil bruge en af dagens små pauser på at læse med," siger Anders Samuelsen i en pressemeddelelse.

Anders Samuelsen har tidligere haft succes med annoncekampagner. Da partiet i dets første år lå langt under spærregrænsen, satsede partiet hårdt på trykte avisannoncer for at få sit budskab ud.  

Forrige artikel Økonomer: Så alvorligt er et Brexit for den danske fødevaresektor Økonomer: Så alvorligt er et Brexit for den danske fødevaresektor Næste artikel Flertal vil kræve brugerbetaling for ekstra uddannelse Flertal vil kræve brugerbetaling for ekstra uddannelse