Lisbeth Knudsen ny direktør hos Mandag Morgen

JOBNYT: Lisbeth Knudsen bliver direktør for Mandag Morgens danske aktiviteter.

Lisbeth Knudsen har fået nyt job hos Mandag Morgen.
Lisbeth Knudsen har fået nyt job hos Mandag Morgen.Foto: Thomas Lekfeldt/Scanpix
Cecilie Gormsen

Der gik ikke mange uger, fra Lisbeth Knudsen forlod Berlingske, til hun har fundet noget nyt at kaste sig over. 

Berlingskes tidligere chefredaktør, der også er klummeskribent på Altinget, har nemlig fået nyt job som direktør for Mandag Morgens danske aktiviteter. Stillingen er nyoprettet, og ud over Ugebrevet Mandag Morgen og de digitale medieaktiviteter skal Lisbeth Knudsen blandt andet også beskæftige sig med projekter og aktiviteter, som gennemføres i virksomheden Mandag Morgen Velfærd. 

Stor respekt for Mandag Morgen
Ifølge Lisbeth Knudsen repræsenterer Mandag Morgen noget originalt i mediebilledet, og her skal hun være med til at sikre en stærk position -  også i den digitale nutid og fremtid.

"Jeg har altid haft stor respekt for den vision og ambition, Erik Rasmussen har haft for Mandag Morgen. Virksomheden viser en alternativ vej både journalistisk og konceptmæssigt blandt medierne i Danmark. Det bør der være plads til. Vi skal skabe høj nytteværdi for både den private og offentlige sektors beslutningstagere. Det er interessant at arbejde med,” siger Lisbeth Knudsen i en pressemeddelelse og fortsætter:

”Jobbet vil samtidig efter min aftale med Mandag Morgen give mig mulighed for at realisere et personligt ønske om at kunne bidrage med mange års ledelseserfaring og alsidig viden om den digitale udvikling til et professionelt bestyrelsesarbejde i nogle spændende virksomheder og institutioner, som har stukket en føler ud, siden jeg forlod Berlingske Media for nogle uger siden," tilføjer Lisbeth Knudsen.

Farvel til Berlingske
Berlingske annoncerede i slutningen af september, at Lisbeth Knudsen 1. oktober ville træde tilbage som administrerende direktør for Berlingske Media og chefredaktør for Berlingske.

Det skete fordi Berlingske Medias nye ejer, De Persgroep, og Lisbeth Knudsen "ikke var i fuld overensstemmelse om den fremtidige strategi", fortalte Christian Van Thillo, administrerende direktør for De Persgroep, dengang.  

Skræddersyet til opgaven
Hos Mandag Morgen glæder man sig over ansættelsen af den nye direktør. Det fortæller administrerende direktør og ansvarshavende chefredaktør Erik Rasmussen.

”Ansættelsen af Lisbeth Knudsen skal ses som et vigtigt led i gennemførelsen af en ny strategi for Mandag Morgen – en strategi, der skal styrke såvel vores danske som internationale aktiviteter," siger han og fortsætter:

"Jeg anser Lisbeth Knudsen som en af landets ubestridt mest kompetente medieledere, og med hendes dybe indsigt i de kræfter, der former morgendagens samfund, er hun skræddersyet til at løfte den opgave,” siger han.

Lisbeth Knudsen starter hos Mandag Morgen 1. december.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion


0:000:00