Se DFs pressemøde: Thulesen Dahl kan ikke forestille sig en Arne-aftale uden penge fra udlændingeområdet

TV: Dansk Folkeparti holdt pressemøde onsdag efter endt sommergruppemøde, som i anledningen af genforeningen blev holdt i Sønderborg. Se pressemødet her.

Partiformand Kristian Thulesen Dahl og gruppeformand Peter Skaarup står som vanligt for Dansk Folkepartis pressemøde efter det årlige sommertræf for folketingsgruppen.

Mange af pressens spørgsmål denne tirsdag handler om den nyudnævnte næstformand Morten Messerschmidt, som dog ikke deltager ved pressemødet.

I sit oplæg taler Thulesen Dahl blandt andet om, at partiet ser frem til forhandlingerne om tidlig pension til dem, der har været længst på arbejdsmarkedet, og at DF går efter at finansiere en sådan ordning med blandt andet at skære i udgifter til udlændinge. Partiet fremsætter samtidig forslag til at sikre bedre ældrepleje ved at indføre minimumsnormeringer på plejehjemmene.

Se eller gense pressemødet øverst i artiklen.

Forrige artikel Vejens borgmester gennem årtier genopstiller ikke Vejens borgmester gennem årtier genopstiller ikke Næste artikel Ekspert: Bemærkelsesværdig dom giver veteraner ny chance for PTSD-erstatning  Ekspert: Bemærkelsesværdig dom giver veteraner ny chance for PTSD-erstatning