Live: Det var det folketingsvalg. Hvad sker der nu?

DAGEN DERPÅ: Rød blok fik en massiv sejr, og blå blok står svækket tilbage. Hvad betyder valgresultatet, og hvad sker der nu? Altinget har inviteret eksperter og kommentatorer til at samle op på valget. Følg det live her. 

Altinget har inviteret et stærkt hold af vores klummeskribenter, eksterne analytikere og politiske genier til at komme forbi vores gård morgenen efter folketingsvalget.

Her giver de deres analyse af valget på et eller flere områder. Vi kigger på de nyeste valgresultater og danner os et overblik over den kommende valgperiode.

Mød blandt andre Benny Damsgaard, Jarl Cordua og Kenneth Thue.

Forrige artikel Henrik Dahl angriber partiformand efter LA-nedtur: Gennemsyret af nepotisme Henrik Dahl angriber partiformand efter LA-nedtur: Gennemsyret af nepotisme Næste artikel 6 nedslag i valget: Få overblikket, analyserne og de store dramaer 6 nedslag i valget: Få overblikket, analyserne og de store dramaer
Rigsretten punkterer Løkkes drøm om den magiske midte

Rigsretten punkterer Løkkes drøm om den magiske midte

ANALYSE: Med sit nej til en rigsretssag har den nye LLR-bevægelse for første gang meldt ud om konkret politik. Den placerede sig et andet sted end alle andre midterpartier. Det er et varsel om hverdagens realiteter, hvis Løkkes nye folkebevægelse bliver til et parti.