Løkke: Jeg har selv været skyldig i blokpolitik - derfor kan jeg også ændre på det

Den tidligere statsminister løftede lidt mere af sløret for, hvad hans nye parti – Moderaterne – kommer til at have af holdninger i weekenden. Altinget har interviewet ham om partiet, analysen af at dansk politik er låst i blokkene – og om drømmene med partiet.

Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix
Henrik Axel Lynge Buchter

I weekenden blev Moderaternes holdninger en smule mere klare, end hvad de har været tidligere.

Det gjorde det, da Lars Løkke Rasmussen blandt andet præsenterede en idé om en borgerpligt for alle unge, samt hvordan Moderaterne mener, at SU’en skal indrettes, så udgifterne til den ikke bare fortsætter med at stige.

Det er dog ikke alle spørgsmål, der er svar på endnu – og derfor har Altinget interviewet den tidligere statsminister om det nye projekt, om hvad projektet giver Løkke selv - og om et af de overordnede temaer som partiet bygger på – at dansk politik er låst i blokpolitik, hvilket Løkke i øvrigt selv benyttede sig flittigt af i sin tid som statsminister.

Altingets politiske redaktør, Esben Schjørring, har interviewet Løkke, og det interview kan du lytte til i dagens udgave af Altinget Ajour.


Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Lars Løkke Rasmussen

Udenrigsminister, MF (M), politisk leder, Moderaterne, fhv. statsminister
cand.jur. (Københavns Uni. 1992)

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024