Løkke på nettet

SITE: Danmarks nye statsminister har fået opgraderet sin hjemmeside betydeligt og er nu både på Facebook og Twitter.
Lars Løkke Rasmussen har lanceret en ny, flot hjemmeside med egen tv-station og links til nyoprettede profiler ved internettjenester som Facebook, Twitter og LinkedIn.
Lars Løkke Rasmussen har lanceret en ny, flot hjemmeside med egen tv-station og links til nyoprettede profiler ved internettjenester som Facebook, Twitter og LinkedIn.
Christian Juhl Mølgaard

Så skete det endelig.

Ikke så meget at Fogh røg til Nato, men at Lars Løkke fik en lækker hjemmeside.

"Og kom på Twitter. Og Facebook. Og fik lidt mere styr på sine Google-links," siger pressechefen i Københavns Kommunes Teknik- og Miljøforvaltning, Astrid Haug, i et indlæg på kommunikationsforum.dk.

Hun, der er cand.mag. i medievidenskab, og i øjeblikket ved at skrive en bog om digital kommunikation, mener, at Løkkes nye side - i forhold til den forrige - er en statsminister anno 2009 mere værdig.

Halvt fuldendt
Sitet, som det tager sig ud nu, består primært af feeds fra Twitter, der har en temmelig central placering. Astrid Haug tvivler dog stærkt på, at det er Løkke selv, der twitter beskeder ind som "spiser frokost" og "er på vej til dronningen". 

Det er tydeligt, at sitet stadig er under udvikling. Personlige oplysninger og informationer om Løkkes politiske projekt mangler, og "tv-stationen" LøkkeTV indeholder indtil videre ikke nye videoer.

Respekt
På trods af manglerne har Astrid Haug kun positiv kritik til overs for Danmarks nye statsminister, der hidtil ikke har gjort meget ud af sit "internet-brand":

"Stor respekt for, at hjemmesiden og alle de mange profiler er kommet op at køre med minutters præcision, efter han er tiltrådt som statsminister. Det bliver interessant at følge den nye statsministers færden på nettet," slutter hun.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Lars Løkke Rasmussen

Udenrigsminister, MF (M), politisk leder, Moderaterne, fhv. statsminister
cand.jur. (Københavns Uni. 1992)

Astrid Haug

Digital rådgiver, forfatter, forperson, Unicef Danmark, bestyrelsesmedlem, Symbion, LTP Group, SKI Group, Veras Vintage, Re-Zip, Nørrebro Teater
cand.mag. i medievidenskab (Aarhus Uni. 2005)

0:000:00